modname=ckeditor
Transglutaminase (TG), הידוע גם בשם בשר דבק, זה טבעי אנזים זה יש את היכולת דבק חלבון-המכילות מזונות ביחד.כאשר בשר חי קשורות עם TG, הם בדרך כלל יש את הכוח ואת המראה של כל השרירים לא חתוך
RM Transglutaminase יכולה להיות מפוזרת על יבש כמו אבקה.זה יכול להיות מעורב. בתערובות עם 4 חלקים מים.זה יכול להיות גם הוסיף ישירות לתוך בשר טחון תערובות.
• לאגד חלבונים בבשר, דגים ומזונות אחרים.
• בשימוש על ידי מיטב השפים כדי לאפשר בישול אחיד וליצור ייחודי הכלים.
• גודל מושלם חבילה טבחים הביתה
רכיבים : מלטודקסטרין,נתרן Caseinate, Transglutaminase
חוות דעת
להשאיר את ביקורת